Remmerslund


Remmerslund30 rækkehuse på en dejlig grund i udkanten af Hedensted. Det var varen, som boligrådgiver Jette Madsen på regionskontoret i Kolding, havde på hylden i starten af 2020. Det viste sig, at der skulle en indsats til, for at skaffe lejere til de nye boliger.

Og Jette er i dag helt klar på, hvad der virkede:

”Vi kørte på med annoncering. Ikke med avisannoncer, som vi tidligere brugte rigtig meget, men med digital markedsføring. Vi havde en række annoncer på Facebook, hvor vi reklamerede både for boligerne generelt, men også for de to åbent hus-arrangementer, som vi nåede at afholde. Vi har også brugt Boligportal.dk, hvor vi har købt nogle ekstra annoncer ud over de gratis annoncer, vi altid har på ledige boliger. Og endelig så har vi også købt Google-annoncer, så vi kom rigtig godt ud, hvis boligsøgende ledte efter boliger via Google”.

Det gav mulighed for, at vi kunne køre fremvisninger uden at mødes for mange …

Corona satte desværre en effektiv stopper for åbent hus-arrangementer, og derfor måtte Jette og kollegerne tænke lidt kreativt. Ud over at få taget gode billeder af afdelingen, blev der også produceret videoer, så man bedre kunne fået indtryk af boligerne på Lejerbos hjemmeside. De fysiske fremvisninger blev afløst af en nøgleboks i afdelingen, så interesserede boligsøgende kunne aftale en tid med Jette, og så selv køre ud og se boligerne:

”Det gav mulighed for, at vi kunne køre fremvisninger uden at mødes for mange, og det var en løsning som mange boligsøgende var rigtig glade for. Så kunne de også se boligerne, når det passede dem og ikke kun indenfor almindelig arbejdstid,” fortæller Jette.

Boligerne i Remmerslund er alle rækkehuse i 2 etager, og de første beboere flyttede ind 1. juli 2020.

Læs mere om boligerne i Remmerslund og de øvrige boliger i Lejerbo Trekanten via dette link


Denne side anvender cookies til statistiske formål.  Læs mere